друкувати


У Білого дому оновився сайт

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-01-21 05:21:02

Адміністрація Барака Обами запустила змінену версію інтернет-сайту Білого дому, на якому були піддані критиці дії кабінету Джорджа Буша, повідомляє американське видання Politico.

Так, пише видання, в одному з розділів сайту вказується на неадекватність дій адміністрації Буша в ході усунення наслідків руйнівного урагану "Катріна", що майже повністю зруйнував місто Новий Орлеан в 2005 році. Укладачі сайту обіцяють, що президент Обама, у свою чергу, "виконає дані Бушем і невиконані обіцянки", а також не допустить, аби подібні "катастрофічні помилки" повторилися в майбутньому.

Буш, відзначає видання, зі свого боку неодноразово заявляв, що позитивно оцінює дії уряду при ліквідації наслідків урагану. Зокрема, в одному з останніх інтерв'ю CNN колишній президент відзначив своєчасність дій рятувальників і "інших сміливців", які відразу ж після того, як ураган прийшов, почали допомагати потерпілим.

Нагадаємо, що 20 січня Барак Обама був урочисто приведений до присяги, ставши, таким чином, 44-м президентом США і першим в історії країни темношкірим главою держави, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі