друкувати


КАКА: Я залишаюся в Мілані

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-01-20 01:34:00

Гравець італійського "Мілана" КАКА в інтерв'ю Milan Channel розставив всі крапки над "і" з приводу свого переходу в "Манчестер Сіті": "Я не хочу нічого змінювати, я почуваю себе добре в команді, де мене люблять і цінують, і я залишаюся тут, в " Мілані ".

Хочу подякувати свїй родині, особливо дружині і батьку - вони дали мені можливість безперешкодно зробити свій вибір. І я зробив цей вибір серцем, а не гаманцем.

В "Мілані" зібралися чудові люди, як президент БЕРЛУСКОНІ і ЛЕОНАРДО, який значить для мене більше, ніж виконавчий директор - він справжній друг. Я не просив про збільшення зарплати, і не стану цього робити. "Мілан" і так завжди мені підвищував платню, за що йому велике спасибі.

Після суботньої гри з "Фіорентіною" багато людей мене підтримали, навіть діти. Коли я залишав "Сан-Пауло", мене багато критикували, тут всі на моїй стороні. Тепер я вдома, підкреслюю це подія, зі своїми друзями. Я релігійна людина, і думаю, що найбільш правильний шлях - це той, який вибирає для нас Бог.

Я ніколи не був близький до переходу в "Манчестер Сіті". "Мілан" завжди прагне перемагати, і перемоги в цьому році до нас прийдуть. Хочу обняти всіх людей, які надсилали мені повідомлення; дійсно, деякі емоції можуть бути зрозумілі тільки після того, як сам їх відчуєщ ... Всім дякую! ".

Інформацію про те, що Кака залишається в "Мілані", підтвердили боси обох клубів, які брали участь в в переговорах. "Коли почув, що він обирає нас, це не звучало так, що він упускає можливість збільшити свою зарплату. Я зрозумів, що він відчуває особливість свого положення, коли одягає майку нашого клубу. Він цінує дружбу і відданість. Він бачив, як переживали з -за нього наші фанати в останні дні. І коли він оголосив про те, що залишається, я сказав "Алилуя", після чого ми обнялися ", - говорить президент " россонері " Сільвіо БЕРЛУСКОНІ.

Як повідомляє "Спорт-Експрес" з посиланням на Sky Sports News, "городяни" навіть не дійшли до особистих переговорів із самим КАКА, у якого, таким чином, навіть не було можливості відхилити пропозицію "городян". За словами виконавчого директора "Манчестер Сіті" Геррі КУКА, клуб згорнув переговори під час обговорення трансферу з "Міланом", який звів занадто багато перешкод для здійснення угоди, повідомляє Терикон.

Обговорити на форумі