друкувати


Укрнафта та її підрозділи на Прикарпатті повністю сплатили податки до бюджетів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-01-19 01:47:01

За 2008 рік великими платниками податків сплачено до Державного бюджету 458,8 млн. грн. В розрізі основних видів податків надходження склали: по податку на прибуток 87,1 млн. грн., по податку на додану вартість 145,5 млн. грн., по акцизному збору 190,8 млн. грн.

Органами ДПС області постійно проводиться контроль щодо повноти сплати бюджетоутворюючими платниками задекларованих сум по всіх платежах. Зокрема, ВАТ "Укрнафта" та його підрозділами "Долинанафтогаз" і "Надвірнанафтогаз" повністю сплачено до бюджетів усіх рівнів нараховані суми по рентних платежах, збору за геолого-розвідувальні роботи, платі за користування надрами та інших видах платежів (в тому числі по платі за землю). Також Бурштинською ТЕС повністю сплачені нараховані суми по збору за забруднення навколишнього природного середовища за ІІІ квартал 2008 року.

З метою виконання прогнозних показників податківцями області здійснюється постійний моніторинг діяльності бюджетоутворюючих платників. В цілому за 2008 рік виконання завдань із надходження податку з доходів фізичних осіб на 103,2 відс, повідомляє ДПА в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі