друкувати


Футбол 2008: найкращий гравець року

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-01-13 04:29:25

Півзахисника англійського клубу "Манчестер юнайтед" і збірної Португалії Кріштіану РОНАЛДУ визнали найкращим гравцем 2008 року за версією FIFA.

На це звання також претендували найкращий гравець 2007 року бразилець КАКА, котрий виступає за італійський "Мілан", аргентинець, котрий захищає кольори іспанської "Барселони", Ліонель МЕССІ і два іспанці: форвард "Ліверпуля" Фернандо ТОРРЕС і півзахисник "Барселони" Хаві ЕРНАНДЕС.

Опитування ФІФА: як голосували українці. Головний тренер збірної України Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО і капітан Андрій ШЕВЧЕНКО взяли участь у голосуванні ФІФА, що визначило найкращих гравців світу за підсумками 2008 року.

О.МИХАЙЛИЧЕНКО проголосував за ХАВІ, Ліонеля МЕССІ і Андрія АРШАВІНА, а А.ШЕВЧЕНКО віддав свої голоси за Кріштіану РОНАЛДУ, Фернандо ТОРРЕСА і Стівена ДЖЕРРАДА.

До речі, у голосуванні "відзначився" капітан збірної Росії Сергій СЄМАК: він віддав свої голоси за ХАВІ, К.РОНАЛДУ і дав неправильний голос за 3-е місце. В офіційному бюлетені ФІФА це відмічено як "invalide vote".

Джерело: Ліга новини
Обговорити на форумі