друкувати


Volga Siber тепер зі знижками

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2009-01-08 03:35:27

Нова модель Горьковського автозаводу, Volga Siber, широко рекламувалася в пресі і на телебаченні, не дивлячись на це, попит на неї виявився зовсім невеликий. За минулі 2 місяці було продано лише кілька автомобілів, витрати на рекламу набагато перевищили доходи від продажів.

Причиною низького попиту на російську новинку є невідповідність ціни і споживчих властивостей автомобіля. Для того, щоб підвищити попит на модель, ГАЗ знизив ціни на 18 відсотків. Стандартна комплектація автомобіля тепер коштує 487 тисяч рублів, топовая версія обійдеться в 557,3 тисяч рублів.

Дилери розраховують на те, що попит підвищиться у зв'язку з такими високими знижками і їм вдасться реалізувати складські запаси автомобілів. Деякі продавці відзначили, що багато продукції завозити вони не мають наміру. Дилерська відстрочка платежу у ГАЗа складає всього 25 днів, у зв'язку з цим автосалон буде змушений викуповувати нерозпродані автомобілі за свої гроші.

Незабаром передноворічний акція закінчиться, ціни на Volga Siber повернуться на свій колишній рівень. Ціна базової комплектації складе 590 тисяч рублів, топовою - 640 тисяч рублів.

Автор: Олена МАЛИНОВСЬКА
Переклад: Михайло ТЕРЕЩЕНКО, www.KOLOMYYA.org
Обговорити на форумі