друкувати


Такого Україна ще не бачила. Показова акція працівників КПЕЖу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-12-19 02:57:06

Купи сміття під вікнами злісних неплатників – такі методи відтепер почали застосовувати коломийські комунальники. Чужі побутові відходи працівники Комунального підприємства по експлуатації житла (КПЕЖ) самі привозять машинами і висипають на чисті подвір'я кооперативних будинків, таким чином змушуючи мешканців заключати договори на вивіз сміття.

Примусити людей платити за вивіз сміття неможливо, - запевняє головний інженер КПЕЖ Іван Дідик, тому комунальники вирішили піти на кардинальні міри – провчити злісних неплатників і привезти під їхні вікна чуже сміття. Таку показову акцію працівники КПЕЖу в Коломиї провели вперше.

Василь Пульковський, мешканець будинку по вулиці Лисенка, 5:
"В обід приїхав жеківський трактор. Висипали сміття. Поїхали. Дзвонили ми до головного інженера у КПЕЖ. Вони сказали, що це мало висипали, що ми довеземо вам ще сміття".

Іван Дідик, головний інженер Коломийського КПЕЖу:
"Це дійсно наш трактор висипав на подвір'ї цього будинку сміття. Але перед тим, як це зробити, ми повісили на подвір'ї оголошення про те, щоб мешканці прийшли до нас і уклали з нами угоду на вивіз і захоронення сміття. Термін пройшов. Нічого зараз безкоштовно не дається. Вони сміття виносять. Виносять в наші контейнери. Ми їх вивозимо і за них платимо, за вивіз і за утилізацію. Люди, які це знають, повинні це усвідомити".

Комунальники пообіцяли, що якщо договори мешканці будинків не заключатимуть – сміття з'являтиметься біля їхніх вікон.


Завантажити сюжет ...

Автор: Наталія ЯКОВИН
Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі