друкувати


До 22-ої річниці Чорнобиля

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-12-17 08:57:21

Згідно із розпорядженням голови Коломийської районної державної адміністрації, затверджено план підготовки та проведення заходів, пов’язаних із відзначенням Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Передбачено: обстежити матеріально-побутові умови найменш захищених сімей учасників ліквідації наслідків аварії, встановити необхідність надання їм матеріальної допомоги та вирішити найболючіші проблеми; провести зустрічі керівництва райдержадміністрації і районної ради з активом чорнобильської організації, визначити пріоритетні напрями співпраці з громадськими організаціями щодо захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

У закладах культури передбачено протягом грудня проводити тематичні вечори, години пам’яті, книжкові виставки, викладки тематичної літератури; у навчальних закладах — виховні години за участю ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Також належиться подбати про участь дітей ліквідаторів та дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей у новорічних та різдвяних святах.

Редакція "Вільного голосу" на своїх сторінках висвітлюватиме матеріали чорнобильської тематики.

Джерело: "Вільний голос"
Обговорити на форумі