друкувати


ПриватБанк на Коломийщині прийшов у маленьке містечко

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-12-15 04:13:59

Схоже, незабаром Коломийський район виглядатиме дещо по-іншому. А все через адміністративно-територіальну реформу, про яку за політичними й економічними кризами останнім часом не дуже й згадували. Приблизно через два роки в державі існуватимуть дрібніші центри. А поки що всі готуються до такої зміни.

Щоправда, селище Гвіздець уже може похвалитися, як кажуть, готовністю №1 до створення Гвіздецького району, та й досвід є: кілька десятиліть тому в Україні такий уже був. Тут віддавна створено все для потреб населення: власна лікарня, загальноосвітня та школа-інтернат, відділення зв’язку, автобусна станція, відділення Ощадбанку тощо. А у вересні минулого року відкрили ще й філію Приватбанку, керівник якої Зоя Піддубна. Це додаткові кошти у місцевий бюджет від оренди приміщення, нові робочі місця, зручність в обслуговуванні, бо не треба їхати в Коломию, тільки щоб зняти гроші з рахунку.

Постійних клієнтів, як розповіла менеджер Оксана Ясуник, 1500, тут можна отримати пенсію, допомогу із управління соцзахисту, а останнім часом у зв’язку з економічною кризою популярні депозити на місяць. Касир Леся Ковтуник теж має багато роботи, адже надають супутні послуги, як-от грошові перекази, регулярні платежі.

Якщо поцікавитися думкою жителів, то з їхніх слів можна зробити висновок: не проти, щоб тут було ще кілька філій великих банків, однак де взяти гроші, щоб користуватися розмаїтими послугами, які вони надають.

Автор: Оксана ПАЛІЙ, www.KOLOMYYA.org
Обговорити на форумі