друкувати


Співпраця з Київською ОДА

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-12-11 09:45:54

Заступник голови Київської ОДА Максименко Володимир Миколайович і начальник головного управління промисловості, транспорту та зв’язку Київської ОДА Крутоус Віктор Трохимович зустрілися з керівництвом Коломийської райдержадміністрації і районної ради по питанню виконання робіт по ліквідації наслідків повені.

За сумлінну роботу працівникам вручили Почесні грамоти і подяки, цінні подарунки та грошові винагороди від Київської ОДА, а танцювальному колективу "Прикарпаття" будинку культури села Велика Кам’янка 24 комплекти концертних костюмів.

Дітям сімей, які найбільше постраждали від повені, подарували теплий зимовий одяг на суму 500 тисяч гривень від благодійного фонду Київщини "Велика родина".

Від голови Київської ОДА вручили для багатодітних сімей Юрійчуків (11 дітей) і Ковальчуків (10 дітей) села Мишин подарунки.

За особистий внесок в організацію ліквідації наслідків стихійного лиха, що сталося 23-27 липня 2008 року в Коломийському районі та надання допомоги потерпілим від повені голова районної ради Дмитро Неміш вручив грамоту Крутоусу Віктору Трохимовичу, сувеніри заступнику і для голови Київської ОДА, повідомляє прес-служба РДА.

Обговорити на форумі