друкувати


У Коломиї шахраї від імені церковної організації збирають гроші

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-12-10 11:06:20


У Коломиї з’явилися шахраї, які від імені церковної організації збирають гроші, нібито, для дітей сиріт, - розповідає голова організації "Діти Світла" Сергій Триф’як.
Він запевняє, що члени його організації взагалі не ходять по квартирах, а якщо звертаються в організації, то лише з відповідним листом на фірмовому бланку з печаткою.

Сергій Триф'як, голова організації "Діти Світла": "Віднедавна у Коломиї почастішали випадки, коли шахраї під виглядом представників Катедрального Собору Преображення Христового або організації "Діти Світла" ходять від квартири до квартири і просять гроші на дітей-сиріт, або на будівництво Собору. Наша організація не робить такого. Ми проводимо акцію біля церков Коломиї, або звертаємося до підприємств, установ та магазинів. Шахраї вже звертаються і до підприємців, тому просимо людей бути уважними. Перевіряйте документи з котрими до вас приходять. Обов'язково мають бути посвідчення та фірмовий бланк організації "Діти Світла" з печатками. Не дозволяйте шахраям вас обманювати."


Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі