друкувати


В Коломийській міськраді відбулось засідання координаційної ради у справах дітей

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-12-10 10:43:38

Вчора, 9 грудня, о 14.00 год. в залі засідань Коломийської міської ради відбулось засідання координаційної ради у справах дітей при виконавчому комітеті міської ради на тему: "Здоров'я дітей та фізична підготовка у навчальних закладах міста".

Засідання відкрив заступник голови координаційної ради, начальник служби у справах дітей Коломийської міської ради І.Івахнюк, який зупинився на питанні впливу негативних факторів на здоров’я дітей.

Присутні обговорили проблеми у фізичній підготовці учнів та спортсменів під час занять фізкультурою і спортом, підготовку та участь молоді міста у спорті високих досягнень, порівняльні фактори оздоровчого та спортивного стану у місті та їхній аналіз по роках з початку 1990-их по 2008 рік, стан здоров'я школярів, їх медичне обслуговування та забезпечення посильного заняття фізкультурою та питання додаткового контролю за учнями та студентами щодо вживання ними наркотичних та психотропних речовин перед уроками фізкультури.

У засіданні координаційної ради взяли участь і виступили начальник відділу з питань внутрішньої та інформаційної політики міської ради В.Єрохін, начальник відділу молоді та спорту міської ради В.Колесник та головний спеціаліст цього відділу А.Бурнаєв, дитячий лікар Коломийської центральної районної лікарні М.Стефак, заступник головного лікаря ЦРЛ з питань дитинства та материнства М.Паскар та завідувач наркологічним кабінетом Коломийської ЦРЛ З.Андрейчук.

Обговорити на форумі