друкувати


На Прикарпатті звільняють робітників

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-11-24 01:20:10

ВАТ "Івано-Франківський арматурний завод" і ТОВ "Агромаш-ІФ" мають намір звільнити 512 і 136 робітників відповідно, повідомив під час "круглого столу" у п'ятницю начальник управління економіки та інтеграційного розвитку Івано-Франківського міськвиконкому Богдан Білик.

"У нас уже є подання від арматурного заводу на звільнення 512 робітників, від "Агромашу-ІФ" - на звільнення 136 робітників", - сказав він.

Б.Білик відмітив, що це в основному кваліфіковані робітники, які ще півроку назад були потрібні арматурному заводу у зв"язку з розвитком виробництва.

Він також повідомив, що 22% (із 37 найбільших) промислових підприємств Івано-Франківська планують скорочення робітників, 35% - зменшення обсягів виробництва.

Івано-Франківський арматурний завод - один з найбільших в Україні виробників трубопровідної арматури для підприємств енергетики, нафтогазового комплексу, хімічної промисловості, металургії й водопостачання.

"Агромаш-ІФ" виробляє сільськогосподарське обладнання та обладнання для птахофабрик.

На 1 листопада в Івано-Франківському міському центрі зайнятості перебувало на обліку 1770 безробітних, повідомляє РБК-Україна.

Обговорити на форумі