друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 21 листопада

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-11-22 05:51:23

Від адміністративної та кримінальної відповідальності студентів ВПУ №17 застерігали працівники міліції. Правоохоронці в черговий раз із учнями провели профілактично-навчальну роботу. Неповнолітнім розповіли про правопорушення, які можуть бути у їхньому віці та наслідки цих злочинів. На заході побували і наші журналісти.

Конкурс "Учитель року-2009" розпочався в Коломиї. Це традиційний щорічний захід. Цього року в ньому беруть участь 26 конкурсантів. Педагоги змагатимуться в номінаціях англійська та французька мови, інформатика, фізика, математика, українська мова та література і музичне мистецтво. Із учасниками конкурсу спілкувалися наші журналісти.

З року в рік на Коломийщині збільшується кількість "Заслужених працівників сільського господарства". Напередодні відзначення дня працівників галузі, Президент України Віктор Ющенко своїм Указом присвоїв почесне звання двом нашим краянам. Сьогодні ми розповімо про тракториста фермерського господарства "Прометей" Василя Курліковського. З ним спілкувався наш журналіст Богдан Малецький.

До Коломиї з дружнім візитом завітали чорнобильці із Києва. Приїхали колеги, щоб ознайомитися з соціальними проблемами членів Коломийської спілки "Союз Чорнобиль України". Надали їм юридичні поради, пообіцяли допомогти у вирішенні судових справ. Із заступником голови київської спілки інвалідів "Чорнобиль" спілкувалася Наталія Яковин.

Рівно 10 років тому в Коломиї відкрився перший вищий навчальний заклад – Інститут управління природними ресурсами. Зараз інститут готує фахівців за двома напрямами – "Геодезія, картографія, землевпорядкування" та "Менеджмент і адміністрування". За період існування закладу, дипломи отримали 1200 бакалаврів та 490 спеціалістів. Славиться заклад і своїм науково-педагогічним складом. Детальніше у сюжеті.

П’ятикласники четвертої школи складали іспит на патріотичну зрілість. Малечу приймали до шкільної організації "Рід". Показати вміння та знання, які учні здобули у 1-4 класах, довести, що вони ростуть свідомими українцями та знають свою історію - така мета заходу.

Закінчилися міські змагання з міні-футболу на приз клубу "Шкіряний м’яч". Проходили вони у жовтні між шкільними командами коломийських навчальних закладів. Учасниками турніру стали 33 команди, змагалися юні футболісти у трьох вікових групах. Організаторами змагань були спеціалісти міського управління освіти та Коломийська федерація футболу. Переможцями змагань у молодшій віковій групі стала команда шостої школи. У середній перемогла ЗОШ №4. У старшій віковій групі рівних не було футболістам спеціалізованої школи №1. Урочисте нагородження провели у п’ятницю на базі ЗОШ №4. Переможців нагородили грамотами та медалями. Кращих гравців турніру відзначили цінними подарунками від спонсорів міської організації УНП та асоціації економічного розвитку Коломийщини.


Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі