друкувати


Облдержадміністрація оголошує конкурс із зарахування до кадрового резерву

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-11-21 02:03:02

Обласна державна адміністрація оголошує конкурс із зарахування до кадрового резерву на посади державних службовців першої-третьої категорії, призначення на які здійснюється Президентом України за поданням Кабінету Міністрів України та Кабінетом Міністрів України (на посади голови обласної державної адміністрації, першого заступника та заступників голови облдержадміністрації, голів районних державних адміністрацій).

До участі у конкурсі допускаються особи, які: є громадянами України; вільно володіють державною мовою; мають повну вищу освіту; мають стаж державної служби чи служби в органах місцевого самоврядування не менш як п’ять років та займають (займали) посади в державних органах чи органах місцевого самоврядування не нижче четвертої категорії, а на посади голів районних державних адміністрацій — не нижче п’ятої категорії.

До участі у конкурсі не допускаються особи, які: досягли встановленого законом граничного віку перебування на державній службі (55 років для жінок та 60 років для чоловіків), визнані в установленому порядку недієздатними; мають судимість, що є несумісною із зайняттям посади державного службовця; позбавлені права займати відповідні посади в установленому законом порядку на визначений строк; в інших випадках, установлених законами.

Народні депутати України, державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування, які займали посади першої, другої категорії не менш як два роки, зараховуються до кадрового резерву без конкурсного відбору за умови подання документів у визначений строк.

Строк прийняття документів — протягом 30 календарних днів після опублікування оголошення. Особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи: заяву про участь у конкурсі; копію першої та другої сторінок паспорта громадянина України; заповнену особову картку форми П-2 ДС; фотокартку розміром 4х6 см.

Може подаватися також додаткова інформація стосовно освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо). Подати заяву та інші документи, а також одержати необхідні бланки можна за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.Грушевського, 21, каб. 214, 219, тел. 552238, 552005.

Джерело: "Вільний голос"
Обговорити на форумі