друкувати


Акція "Допоможи Святому Миколаю прийти до дітей-сиріт"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-11-20 01:27:41

МХО "Діти Світла" м.Коломия, за благословенням Правлячого Архієрея Кир Миколая Сімкайла, спільно з іншими молодіжними організаціями і парафіями Коломийсько-Чернівецької єпархії, за підтримки Молодіжної комісії єпархії та міської Ради м.Коломия, запрошує всіх людей доброї волі та небайдужих до знедолених дітей-сиріт приєднатися до загальноєпархіяльної акції "Допоможи Святому Миколаю прийти до дітей сиріт".

Минулого 2007 року до акції "Допоможи святому Миколаю прийти до сиріт" приєдналося більше 450 жертводавців, які реалізували прохання з листів дітей, які виховуються в будинках-інтернатах.

Також відкликнулося багато підприємств, організацій, навчальних закладів, котрі вирішили спільно допомогти дітям. За час акції 2007 року зібрано подарунків та коштів на суму майже 100 000 гривень. Одержали допомогу діти-сироти зі шкіл-інтернатів Гвіздця, Яблунова та Микуличина.

Цього року акція полягає у реалізації дитячих мрій та прохань до Святого Миколая дітей-сиріт, котрі проживають в школах інтернатах Гвіздця, Яблунова, Косова, Микуличина та Тлумача.

Кожен, хто забажає приєднатися до акції, може скласти свою пожертву через складення особистого подарунку за листами дітей, які можна отримати у волонтерів МХО "Діти Світла" по церквах м.Коломия чи навколишніх парафій або в Катедральному Соборі Преображення Христового, вул.Театральна, 31, м.Коломия.

Також можна прилучитися до акції, пожертвувавши новий дитячий одяг, солодощі чи склавши фінансові пожертви.

Підприємці, або особи, котрі хочуть скласти велику пожертву, можуть купити речі (оргтехніку, телевізори, ДВД, ін.), які будуть використовуватися цілою школою-інтернатом, узгодивши такі пожертви з координаторами акції за телефонами: (03433) 50387 або 80981280148.

Розрахунковий рахунок Катедрального Собору Преображення Христового м.Коломия, вул.Театральна, 31: р/р 260058729 в "Райффайзенбанк АВАЛЬ" м.Коломия, МФО 336462, код 26589875 (обов’язкова примітка: "Акція до Миколая").

Нехай Милосердний Господь за молитвами і заступництвом Святого Миколая Чудотворця благословить всіх вас, дорогі у Христі, і віддячить Своїми Небесними Ласками кожне милосердне серце, яке подарує часточку свого тепла дитині-сироті.

Обговорити на форумі