друкувати


На Прикарпатті за два дні працівники ДАІ спіймали 16 п'яних водіїв

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-11-20 10:32:36

На Івано-Франківщині упродовж двох минулих діб працівники ДАІ задокументували загалом 189 порушень правил дорожнього руху. Для порівняння: за понеділок-вівторок минулого тижня, коли ще діяли старі штрафні санкції, було виявлено 272 порушення правил дорожнього руху, зокрема, затримано 19 водіїв, які керували авто у стані алкогольного сп'яніння.

У понеділок та вівторок цього тижня п'яних порушників було по вісім, ДТП з постраждалими не зафіксовано. Проте наступної доби трапилось три ДТП, внаслідок яких одна людина загинула і двоє травмовано.

Керівництво прикарпатської міліції відзначає "помітне поліпшення дисципліни учасників дорожнього руху і посилення контролю за діяльністю працівників ДАІ", повідомляє ЗІК.

Довідка ЗІКу. Протягом першої доби дії штрафних санкцій за порушення правил дорожнього руху, починаючи з 17 листопада, працівники Державтоінспекції в Івано-Франківській області склали 78 адміністративних протоколів, 35 з них – за грубі порушення, внаслідок яких виникла загроза створення аварійної ситуації.

Влітку щодоби працівники ДАІ виявляли на дорогах області по 40-50, а в окремі дні й по 60 водіїв, які керували автівками під впливом "зеленого змія".

Державтоінспекція закликає усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.


Обговорити на форумі