друкувати


Реалізація підакцизної продукції на постійному контролі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-11-18 12:23:44

Нещодавно працівниками відділу податкової міліції Коломийської ОДПІ при проведенні заходів по боротьбі з незаконним обігом підакцизних товарів встановлено, що громадянин К., житель с.Підгайчики, Коломийського району реалізовував фальсифіковані алкогольні напої. У нього придбано 5 літрів прозорої рідини із запахом спирту (розведений спирт) по ціні 18 грн. за літр. Реалізація проводилась безпосередньо з автобуса "Мерседес Бенц 308". При огляді автобуса виявлено та вилучено прозору рідину з запахом спирту в кількості 80 л. (розведений спирт) в пластмасових каністрах на суму 1,44 тис.грн.

Аналогічне порушення виявлено також і в м.Коломия, зокрема громадянка К., по місцю проживання реалізовувала фальсифіковані алкогольні напої. У неї придбано 1,0 літра прозорої рідини із запахом спирту ціні 16 грн. за 1,0 літр. При огляді квартири, з добровільної згоди громадянки, виявлено та вилучено ще 46 літрів прозорої рідини із запахом спирту.

Загальна вартість вилучених алкогольних напоїв становить близько 2,19 тис.грн.

Вказані товарно-матеріальні цінності описані та вилучені у відділ податкової міліції Коломийської ОДПІ для вирішення питання згідно чинного законодавства. Тепер зловмисникам прийдеться відповідати по закону, повідомляє ДПА в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі