друкувати


У світі криза, а в Замулинцях банк дає позики

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-11-17 10:30:46

Методичне об’єднання вчителів німецької мови Коломийського району під керівництвом методиста райво Оксани Боєчко завжди в пошуках нових форм роботи. Адже зміст освіти і організація навчально-виховного процесу повинні постійно оновлюватися.

Найновішими сучасними формами такої роботи є проектна технологія. Саме таке нововведення ми побачили на методичному об’єднанні в Замулинецькій ЗОШ І-ІІІ ст.

Зустріла всіх директор школи Г.Назарійчук, яка ознайомила нас з і так уже добре знаною школою, адже тут працює школа адаптації молодого вчителя іноземної мови під керівництвом Н.Медвечук. Взяли участь в обговоренні доповіді Я.Роскорійчук про "Інтерактивні технології навчання в школі на уроках іноземної мови: проектна робота". Побували на уроці у 8 класі (вчитель Л.Мицак).

А далі було свято: делегація наших учителів потрапила в святково прибраний зал, де знаходилось так зване "німецьке чарівне містечко". І все було тут ніби насправді. Працював банк, який надав нам позику на суму 300Є замулинецьких. Під керівництвом екскурсоводів ми здійснили подорож по містечку. На нас чекали такі станції: "зоопарк" (звіринець), "фотостудія", "кафетерій", "салон краси", "театр", "радіо", "редакція газети", "картинна галерея". Проводилися виставки-продажі дитячих робіт. Було дуже соромно, коли нас штрафували поліцейські за порушення правил вуличного руху.

Дружня атмосфера панувала в цьому "містечку". А коли в нас не вистачало умовних грошей, щоб купити сувенір, то діти дарували нам свої роботи. Ми стали на хвильку дітьми і діти це відчули. Можливо, ця заочна подорож до Німеччини стане для нас реальною.

Автор: Олександра ЮЩАК, голова методоб’єднання, "Вільний голос"
Обговорити на форумі