друкувати


Обласна рада зекономила видатки на утримання свого апарату

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-11-10 10:13:02

6 листопада на 26 сесії Івано-Франківської обласної ради заступник голови ради Остап Дзеса повідомив колег про повернення до обласного бюджету 350 тисяч гривень за рахунок економії по окремих статтях видатків на утримання апарату обласної ради до кінця року.

З цього приводу Остап Дзеса (на фото) уточнив: повернуті кошти будуть скеровані на рахунок головного управління праці та соціального захисту облдержадміністрації для допомоги інтернатівським закладам.

Водночас заступник голови обласної ради Остап Дзеса зазначив: з початку року від оренди майна спільної власності територіальних громад області отримано 3 мільйони 224 тисячі гривень. До завершення року цих поступлень буде 3,6 млн.грн., що втричі більше ніж у 2005 році.

За словами Остапа Дзеси, ця сума “фактично перекриває видатки на утримання апарату обласної ради”, повідомляє Прес-служба голови обласної ради.

Довідка: Відповідно до рішення Івано-Франківської обласної ради від 10 листопада 2006 року з 1 січня 2007 року функції управління майном територіальних громад області передано обласній раді.
4 листопада Президент України Віктор Ющенко підписав Указ про деякі заходи щодо забезпечення скорочення видатків на утримання органів управління.


Обговорити на форумі