друкувати


Кубок легендарного сотенного

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-11-08 10:31:35

Фіналом районних заходів із відзначення роковин Української Повстанської Армії став міжобласний турнір з волейболу на кубок легендарного сотенного УПА Мирослава Симчича, який відбувся в спортзалі ФОСК "Прикарпаття".

Помірятись силами з’їхались команди з Чернівецької області (м.Кіцмань), Закарпаття (м.Хуст), Тернопільщини (м.Чортків), наші земляки з Богородчан, а також волейболісти з Коломиї і Коломийського району. Організатором турніру виступила наша райдержадміністрація, особливих зусиль доклав заступник голови РДА Богдан Болюк.

Урочистий парад, який вів директор ФОСК "Прикарпаття" Василь Буджак, вітали голова РДА Михайло Вінтоняк, сам Мирослав Симчич, заступник голови РДА Богдан Болюк, начальник відділу у справах молоді й спорту Василь Козоріз, голова депутатської комісії з питань культури, духовності, спорту та в справах молоді, головний арбітр турніру Роман Дячук, депутат районної ради Тарас Прокопів, вболівальники. Яскравою родзинкою урочистостей став музичний виступ юних сопівських артистів під керівництвом Наталії Ковальової. Натхненні до суперництва, команди зайняли свої місця на волейбольному майданчику.

Після напружених поєдинків легендарний сотенний УПА Мирослав Симчич з великою приємністю вручив кубок переможцям турніру — команді нашого району. Друге-третє місця посіли Богородчани й Чортків. Спортсменам цікаво було спілкуватись зі свідком і учасником буремних подій визвольної боротьби нашого народу, а він, сивочолий, але з іскорками молодечого запалу в очах, бадьоро підспівував з ними патріотичних пісень.

Автор: Валентина БЛИЗНЮК, "Вільний голос"
Обговорити на форумі