друкувати


На Прикарпатті створять авіаційну базу для військових пілотів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-11-08 10:18:44

У Львові в управлінні Повітряного командування "Захід" Повітряних Сил Збройних сил України відбувся інструктивно-методичний збір з начальниками штабів з’єднань і частин повітряного об’єднання.

Командир Повітряного командування "Захід" генерал-майор Станіслав Павлович під час зборів наголосив, що наступного року особовий склад об’єднання братиме участь в експерименті зі створення авіаційної бази на основі авіаційного з’єднання на Івано-Франківщині, де відбуватиметься льотна підготовка військових пілотів всіх родів військ авіації. Про це сьогодні, 6 листопада, ЗІК повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

Основна мета збору полягала в доведенні до керівного складу підпорядкованих військових частин вимог Міністра оборони України, начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України, командувача Повітряних сил Збройних сил України та інших керівних документів щодо організації бойової підготовки у 2009 навчальному році.

Увагу керівного складу військових частин з’єднання було звернуто на питання якісного проведення заходів з бойової підготовки, покращення ефективності роботи щодо підтримання військової дисципліни та збереження життя і здоров’я особового складу, раціонального використання матеріальних засобів.

В ході збору також обговорювалося впровадження нових форм і методів та посилення теоретичних знань військовослужбовців у ході заходів оперативно-тактичного характеру та повсякденної життєдіяльності військ.

"Важливого значення набуде також підготовка бойових обслуг зенітного ракетного полку імені Гетьмана України Івана Виговського, з яким буде проведено тактичне навчання з бойової стрільбою на військовому полігоні "Телемба" в Росії", – зазначив генерал-майор Станіслав Павлович, повідомляє ЗІК.

Обговорити на форумі