друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 4 листопада

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-11-05 06:02:13

Народні депутати Дмитро Шлемко та Віктор Терен зустрічалися з представниками засобів масової інформації в обласному центрі. На зустрічі говорили про дві, найбільші на сьогоднішній час, проблеми в державі: світову фінансову кризу та можливість створення коаліції. Перша, зі слів Дмитра Шлемка, вже є і буде, а от щодо другої, то говорити про об’єднання демократичних сил наразі недоцільно.

З коломиянами поспілкується ДАІ. 6 листопада на телеканалі НТК о 21:30 годині на запитання глядачів у прямому ефірі відповідатимуть працівники Коломийського відділення Державтоінспекції. Обговорюватимуть новий Закон України, зокрема стосовно підвищення розмірів штрафів та зміни у правилах дорожнього руху.

"Запобігти. Врятувати. Допомогти". Таку акцію проводить Міністерство надзвичайних ситуацій України. У понеділок такий захід провели коломийські рятувальники. Запросили учнів ліцею. Дітям демонстрували рятувальну техніку, а також моделювали різні нестандартні ситуації. За діями рятувальників спостерігали і наші журналісти.

4 листопада працівники залізничного транспорту України відзначають своє професійне свято. Днем залізничника ця дата стала за ініціативою Львівської залізниці. Виявляється, саме 4 листопада 1861 року, ще за часів Австро-угорської імперії, на територію сучасної України – до Львова – прибув перший потяг, який називався “Ярославом". У нинішньому розумінні “Ярослав" був поїздом міжнародного сполучення. Він сполучав Відень, Краків, Перемишль і Львів. Своє професійне свято відзначили і коломийські залізничники.

Третє місце серед одинадцяти команд - таким здобутком можуть похвалитися коломияни, які займаються картингом. В змаганнях, присвячених Дню автомобіліста, які відбулися в Кам'янець-Подільському, наша команда зайняла призове місце. Про перемоги юних спортсменів, фінансові проблеми та картинг - далі у сюжеті.

Всеукраїнський турнір з гри алтимат фрізбі "Кубок Коломиї-2008" відбувся у нашому місті. Проводили змагання вперше, на стадіоні "Юність". Організував турнір Молодіжний центр, з ініціативи колишньої коломиянки Світлани Турянської, яка і привезла в Коломию цей вид спорту.


Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі