друкувати


Коломийський драматичний театр запросив у гості "Крокус"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-11-03 10:46:58

2 листопада 2008р., в День професійного свята соціальних працівників, з легкої руки директора Коломийського українського обласного драматичного театру ім. І.Озаркевича Дмитра Чиборака Коломийський міський благодійний фонд підтримки дітей та молоді з інтелектуальною обмеженістю "Крокус" започаткував соціальний проект "Світло рампи", за яким нашим дітям та молодим людям гостинно відкрилися двері цього прекрасного храму мистецтва для безкоштовного перегляду всіх вистав.

Вчора двічі ми мали нагоду зустрітися з чудовим колективом акторів театру. На денному сеансі наші діти разом іншими глядачами в інтерактивній формі вивчали правила дорожнього руху, побувавши в казочці "Світлофор Моргайко". Тут вони, переживаючи позитивні емоції, вболіваючи за невдачі та успіхи звірят, що попадали у різні життєві ситуації, набиралися життєвого досвіду пішоходів. Кращої школи для наших дітей не знайти.

На вечірньому сеансі дружньою родиною, яку так привітно зустрічали посмішками праціники театру, ми побували на "Фараонах". Цей мистецький шедевр, "театральний дідусь" у сучасній постановці талановитих майстрів коломийської сцени викликав щирі оплески, зал часто зривався нестримним сміхом від кумедних ситуацій, що одну за одною переживали актори. Ще довго по закінченню вистави крокусівці не хотіли покидати театральної зали, емоційно висловлювали враження про побачене, піднімалися на сцену і дякували артистам, бажали їм творчих успіхів та запрошували на пам’ятне фото.

Автор: Любов Масевич, Голова Коломийського міського благодійного фонду підтримки дітей та молоді з інтелектуальною обмеженістю "Крокус"
Обговорити на форумі