друкувати


Увага! Конкурс

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-10-31 12:01:38

Коломийське міськрайонне управління юстиції в Івано-Франківській області, що знаходиться за адресою: м.Коломия, вул.Міцкевича, 8, оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця — провідний спеціаліст.

Вимоги до кандидатів (стаж роботи — загальний, спеціальний на державній службі; освітньо-кваліфікаційний рівень, спеціальність): вища юридична освіта, стаж державної служби не менше одного року або стаж роботи в інших сферах за фахом не менше ніж 2 роки.

Для участі в конкурсі подаються документи: заява про участь у конкурсі; заповнена особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками; копія першої та другої сторінок паспорта; копія диплома з додатками; копія трудової книжки, завірена за місцем роботи; копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду; декларація про доходи за попередній рік; фотокартка розміром 4х6 см.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру, умов оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень тощо надається за телефоном (03433) 2-65-04 або під час особистого прийому в управлінні юстиції відповідно до такого графіка: щоденно, з 9 до 16 години.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня публікації про оголошення конкурсу.

Джерело: "Вільний голос"
Обговорити на форумі