друкувати


Чек на суму 150 тисяч гривень для сім’ї трійнят

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-10-29 11:13:47

Чек на суму 150 тисяч гривень і пакунки з подарунками для дітей голова Івано-Франківської облдержадміністрації Микола Палійчук та голова обласної ради Ігор Олійник вручили учора молодій багатодітній сім’ї Миколи та Наталі Рожків з села Старі Кривотули Тисменицького району, в якій 12 травня народилася трійня: Вікторія, Валентина і Володимир.

За словами голови обласної ради Ігоря Олійника, "завдяки перевиконанню обласного бюджету є можливість фінансово підсилити бюджети молодих сімей прикарпатців, які, попри економічні негаразди, дбають про поліпшення демографічної ситуації на Прикарпатті".

Батько трьох неповнолітніх дітей Микола Палійчук зазначив, що обласна влада намагається допомагати кожній багатодітній родині; зокрема "особлива турбота" молодим сім’ям, в яких народилася трійнята, а той "четвірка діточок", як у Печеніжині Коломийського району, повідомляє Прес-служба голови обласної ради.

Довідка. Рожки проживають у Старому Лисці у невеличкій 4-кімнатній хаті разом з батьками, 80-ти річною бабусею та сім’єю брата, яка теж очікує народження дитини.

Ще у травні з ініціативи сільського голови Анатолія Лущака рішенням сесії єдиній в Тисменицькому районі за останні 15 років " сім’ї трійнят" позачергово виділили 9 арів землі під будівництво власної оселі.

Обговорити на форумі