друкувати


Коломийські рятувальники переможці Спартакіади–2008

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-10-28 01:40:15

Змаганнями з волейболу серед пожежно-рятувальних підрозділів Головного управління МНС в нашій області завершилася Спартакіада-2008, в рамках якої рятувальники протягом року змагалися з різних видів спорту.

До приміщення спортивного залу Головного управління МНС області приїхали команди рятувальників, які перемогли в зональних змаганнях. Відкриваючи змагання головний суддя Микола Петрук, побажав спортсменам чесної боротьби та хороших спортивних результатів і зазначив, що за результатами змагань будуть відібрані кращі гравці, які сформують команду з волейболу Головного управління МНС в області, яка у грудні братиме участь у Спартакіаді обласної ради "Динамо".

Самі ж змагання проходили у напруженій боротьбі, кожен учасник команди до останнього віддавався грі, адже всі усвідомлювали, що результати гри у волейбол впливатимуть на загальний результат Спартакіади.

З самого початку змагань лідерство захопила команда Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, перемігши рятувальників з Богородчанського та Коломийського райвідділів. То ж у загальному підсумку змагань перше місце посіла команда аварійно-рятувального загону спеціального призначення, другими стали коломийські рятувальники, а почесне третє місце посіли спортсмени Богородчанського райвідділу МНС.

В загальному підсумку Спартакіади - 2008 переможцем стала команда Коломийського райвідділу МНС. Як зазначив керівник підрозділу підполковник служби цивільного захисту Ігор Вацик, який в складі команди також виборював найвищу нагороду, такий результат - це наполеглива праця кожного учасника команди протягом року, повідомляє Центр пропаганди Головного управління МНС в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі