друкувати


Кіно і німці. У кадрі — коломийський вокзал

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-10-15 10:13:46

У понеділок вранці розмірений ритм коломийського вокзалу порушили вантажівки, спецтехніка і... гітлерівці з поліцаями. Усе було справжнісіньке — зброя, однострій, антураж. От тільки розмовляли "фашисти" рідною українською, та ще й зі знайомим гуцульським акцентом.

З’ясувалось, що на два дні наш вокзал окупувала київська кіностудія "Media. ua". Саме коломийський вокзал — і по вигляду, і по духу — найбільше підійшов для зйомок військового детективу "Третього не дано".

Події фільму відбуваються 1944 року на території окупованої Західної України. Групу радянських розвідників закинули сюди для з’ясування розташування секретної зброї. Але насправді тут знаходилось дещо інше. А що — розкаже фільм, який, імовірно, в лютому-березні демонструватиме "Інтер".

Режисер Сергій Сотниченко розповів, що вони вже місяць знімали фільм у Києві. Сьогодні їдуть до Львова на дев’ять днів, де завершуватимуть зйомки. У головній ролі — відомий актор Ігор Скляр, інші знаменитості. А в масовці знімаються наші краяни — мешканці Великого Ключева, Мишина, Нижнього Вербіжа, артисти драмтеатру (на знімку).

Автор: Василина КОЖУШНА, "Вільний голос"
Обговорити на форумі