друкувати


Президент порадив губернаторам спокійно готуватися до виборів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-10-13 02:01:57

"На сьогоднішній нараді Президента з головами обласних державних адміністрацій мова йшла про непросту ситуацію, яка сьогодні склалася в фінансовій сфері - це ті питання, які зараз обговорюватимуться на засіданні РНБО. Також ми говорили про організаційне забезпечення проведення дострокових виборів до ВР". Про це в інтерв’ю Офіційному сайту Партії заявив голова Чернівецької обласної державної адміністрації, голова Чернівецької регіональної організації "Нашої України" Володимир Куліш.

"Президент ствердив про те, що дострокові вибори відбудуться і головам ОДА потрібно брати на себе, як завжди було, організаційний бік їх проведення", - констатував губернатор. Куліш зауважив, що організаційна частина виборів включає в себе "забезпечення дільничних комісій приміщеннями, транспортом, зв’язком і всім необхідним для того, щоб вибори відбулися".

"Звичайно, вибори проводить ЦВК, - наголосив Куліш, - Але ми (голови ОДА) повинні будемо забезпечити їх організаційно і технічно".

"Президент закликав нас не піддаватися на провокації окремих політичних сил, - заявив губернатор, - Він звернувся до нас з необхідність забезпечити політичну та економічну стабільність на місцях".

Джерело: nuns.com.ua
Обговорити на форумі