друкувати


Податківці Івано-Франківщини здійснили паломництво до Зарваниці

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-09-29 10:33:26

В суботу, напередодні свята Різдва Богородиці, працівники податкової служби Івано-Франківської області здійснили паломництво до всесвітньо відомого відпустового центру - Зарваниці, що на Тернопільщині.

Під час Архієрейської Служби Божої у головному Соборі Марійського центру Правлячим Архієреєм Івано-Франківської Єпархії УГКЦ Кир Володимиром Війтишиним посвячено хоругву для працівників податкової служби області. У своїй проповіді він зазначив, що недарма на цій хоругві зображено Матір Божу–Покрову та Євангелиста Матея. Адже Цариця Небесна покриває Святим Омофором та піклується про всіх тих, хто до неї прибігає, а колишній митар Матей вважається покровителем податківців. Владика Володимир закликав присутніх у храмі до людяності, справедливості та доброти, до дотримання ними людських законів, а головне - Закону Божого.

Хоругву для податківців було урочисто вручено Владикою голові Ради Всеукраїнського Комітету Профспілки працівників Державної податкової служби в Івано-Франківській області Володимиру Сірецькому та першому заступнику голови – начальнику управління податкової міліції Василю Андрішаку. А також всі податківці отримали від Владики Боже Благословення.

Після освячення води та спільної молитви на Хресній Дорозі працівники податкової служби Івано-Франківщини відвідали парафіяльну Церкву Пресвятої Трійці, щоб поклонитись Чудотворній іконі Зарваницької Божої Матері та послухати чудову реколекційну проповідь о.Дмитра.

Ця проща не лише сколихнула серця прочан-податківців, але і очистила їхні душі, повідомляє ДПА в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі