друкувати


Коломиянка Христина Антонійчук — шоста ракетка світу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-09-19 12:23:54

Наприкінці липня у найтитулованішої коломийської тенісистки Христини Антонійчук закінчився контракт з дніпропетровським клубом "Мегарон". Талановита спортсменка повернулася до рідного міста, де в залі ФОСК "Прикарпаття" розпочала підготовку до Міжнародного турніру "Кубок Кремля". Зі слів мами, Христина вивчає різні пропозиції і варіанти щодо подальшої спортивної кар’єри.

Завдяки тренуванням та виступам за дніпропетровський "Мегарон" Христина досягнула високих успіхів у змаганнях серед юніорів, вінцем яких був фінал у парному розряді у Лондоні на Уїмблдоні. У віковій групі до 14 років вона стала першою ракеткою України, а в шістнадцятирічному віці — шостою в світі та виконала норматив майстра спорту міжнародного класу.

Тепер перед Антонійчук нелегке завдання, а саме подолати психологічний бар’єр переходу з юнацького в дорослий теніс. Її перший тренер Роман Савуляк переконаний, що Христина має великі здібності, аби успішно виступати та потрапити в когорту найсильніших тенісисток світу серед жінок.

Автор: Василь БУДЖАК, "Вільний голос"
Обговорити на форумі