друкувати


"Лівий ліс"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-09-18 12:31:43

Нещодавно в ході відпрацювання Коломийського району на предмет виявлення порушень серед СПД які займаються переробкою деревини працівниками відділу податкової міліції Коломийської оДПІ було обстежено пилораму п-ця Т. в смт.Печеніжин, де виявлено ліс-кругляк хвойної породи в кількості 3 м.куб. на суму близько 1,2 тис.грн. без документів про походження.

Також обстежено пилораму п-ця С., в смт.Печеніжин, де виявлено ліс-кругляк хвойної породи в кількості 2 м.куб. на суму близько 0,8 тис.грн. без документів про походження.

Вищевказаний ліс – кругляк описано та здано на відповідальне збереження підприємцю Т. та відповідно підприємцю С. До виявлення обставин та прийняття рішення.

В ході відпрацювання м. Коломия на території прилягаючій до пилорами п-ця Е. в м. Коломия виявлено ліс-кругляк хвойної породи в кількості 2,5 м.куб. на суму близько 1,0 тис.грн. власника якого не встановлено.

Вищевказаний ліс-кругляк описано та здано на відповідальне збереження п-цю Е. до вияснення обставин та прийняття рішення, повідомляє Відділ податкової міліції Коломийської оДПІ .

Обговорити на форумі