друкувати


Подолання наслідків повені

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-09-13 10:50:51

Для допомоги потерпілим у ліквідації наслідків повені, благодійний фонд "Карітас" Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ розіслав звернення всім деканам єпархії, директорам "Карітас" Одеси, Донецька, Тернополя, Києва та міжнародного благодійного фонду "Карітас України" про збір допомоги потерпілим. На основі отриманих списків з Коломийської, Надвірнянської та інших райдержадміністрацій і міських рад м. Коломиї та Надвірни сформовано списки допомоги потерпілим.

Відгукнувшись на наше звернення, благодійний фонд Тернополя доставив до смт Верховини допомогу в кількості п’яти тонн та двом сім’ям — грошову допомогу в сумі чотири тисячі грн. Благодійний фонд Києва зібрав 5 600 грн., які розподілено на потреби потерпілих згідно зі списками (10 чол.).

Закінчується роздача першого траншу допомоги, одержаної від міжнародного благодійного фонду "Карітас України", котрий завдяки "Карітас" Німеччини, Іспанії, Австрії, Швейцарії сформував 1250 пакунків з продуктами, по 125 — з мийними засобами, медикаментами і постільною білизною.

Допомогу потерпілим на місця доставляли священики, відповідальні за роботу "Карітасу" в своїх деканатах.

Джерело: Галичина
Обговорити на форумі