друкувати


Доброчинність "METRO"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-08-21 10:16:09

Програму допомоги ініціює оптова компанія "METRO Cash and Carry" і передає 500 тис. грн. постраждалим від повені в Західній Україні. Компанія також залучає до програми підтримки своїх співробітників, клієнтів та партнерів.

Центр оптової торгівлі "METRO Cash and Carry" в Івано-Франківську надав постраждалим родинам регіону 2 тонни питної води, по одній тонні цукру, соняшникової олії і борошна та інші продукти харчування на загальну суму 33 тис. грн. Перші партії допомоги також доставлено населенню Чернівецької та Львівської областей. Для цього компанія активно співпрацює з локальними державними кризовими штабами і надасть загальну допомогу потерпілим цих трьох областей продовольчими та непродовольчими товарами на загальну суму 100 тис. грн.

– Як свідомі члени суспільства, ми вважаємо обов’язком допомогти найбільш постраждалим від повені. Для нас важливо надати безпосередню прозору поміч населенню регіонів нашої присутності, – сказав Аксель Лухі, директор "МЕТРО Кеш енд Кері Україна".

400 тис. оптова компанія передасть безпосередньо потерпілим на відновлення будівель. Цю суму розподілять між 200 родинами, вибраними зі списку, наданого соціальними офісами місцевих органів влади.

Щоб зібрати додаткові кошти до виділеної суми, у всіх 20 центрах оптової торгівлі "METRO Cash and Carry в Україні" з’явилися скрині для збору коштів, де клієнти та співробітники магазинів можуть залишити свої пожертви. Окрім того, на надання допомоги відраховуватимуть 1 копійку від кожного проданого продукту "Aro" (власної торгової марки "METRO Cash and Carry"). Кампанія зі збору коштів триватиме до 15 вересня 2008 року.

Автор: Лесь Лецюк, "Коломийський вісник"
Обговорити на форумі