друкувати


Жодна копійка не потрапить до рук шахраїв

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-08-18 11:04:14

Головне контрольно-ревізійне управління України та його підрозділи контролюватимуть владу всіх рівнів, аби гроші, виплачені людям на ліквідацію наслідків стихії, потрапили до постраждалих і були розподілені справедливо.

Стихія, яка вирувала на Прикарпатті, завдала мільярдних збитків як державі загалом, так і краянам зокрема. Уряд і влада на місцях не залишилися осторонь цієї проблеми. На потреби постраждалих від повені уряд виділив шість мільярдів гривень. До допомоги залучили бюджети обласних і місцевих рівнів. Тисячі гривень благодійної допомоги перерахували сусідні області й просто небайдужі люди. Вся країна допомогла, чим змогла. Тепер контрольно-ревізійна служба буде робити все, аби ця допомога дійсно потрапила до рук потребуючих.

Працівники КРВ не допустять нецільового використання бюджетних та благодійних коштів, гуманітарної допомоги, виділених на усунення наслідків повені. Допомога надаватиметься адресно, тож кожен може допомогти попередити несправедливість. Працівники Коломийського контрольно-ревізійного відділу слідкуватимуть не лише за вчасністю і повнотою виплати коштів, але й за присвоєнням відповідної категорії постраждалим. Тож, якщо вам стануть відомі факти зловживання під час розподілу, виділення чи використання допомоги для усунення наслідків повені, повідомте про це на телефон довіри Коломийського РР КРВ — 8 (03433) 4-77-25.

Джерело: "Вільний голос"
Обговорити на форумі