друкувати


Золоте зерно з Житомирщини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-08-15 11:12:49

40 тонн пшениці мешканцям чотирьох сіл Коломийщини — Семаківців, Замулинців, Нижнього та Верхнього Вербіжа, які постраждали від липневої повені, привезли цього тижня житомирці.

Організував гуманітарну допомогу нашим краянам народний депутат України від блоку В.Литвина Микола Рудченко. Миколу Миколайовича з Коломийщиною пов’язують давні зв’язки, адже йому тут доводилося бувати на початку 2000-их, коли очолював Житомирську ОДА. А приїздив він на Прикарпаття на запрошення тодішнього голови Івано-Франківської ОДА Михайла Вишиванюка.

Дві великі фури, повні золотого збіжжя, з написами "Допомога народної партії "Житомирщина — Прикарпаттю" на межі Коломийського та Снятинського районів зустріли голова народної партії в Івано-Франківській області Михайло Негрич, однопартійці, депутати районної ради Любомир Красничук і Лідія Потятинник.

Одна з фур поїхала в Нижній та Верхній Вербіжі, друга, вміст якої розділять між мешканцями Семаківців і Замулинців, — вивантажилася в коморі ТзОВ "Корнич". Привезене зерно, можливо, стане посівним матеріалом на наступний рік. До речі, Микола Рудченко пообіцяв ще й підсобити картоплею. На Житомирщині розвинене картоплярство, а нашому регіонові якраз бракує добрих сортів другого хліба.

Щирі слова подяки на адресу житомирців висловили Михайло Негрич, Лідія Потятинник, Любомир Красничук, Семаківський сільський голова Ярослава Чорнецька.

Автор: Оксана КРОХМАЛЮК, "Вільний голос"
Обговорити на форумі