друкувати


Подарунок для бібліотеки

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-08-13 12:02:43

У наш складний економічний час, коли на першому плані матеріальні цінності, на жаль, мало коштів виділяють на поповнення бібліотечних фондів. Ми всіма можливими засобами намагаємося розв’язати наболіле питання – це й використання платних послуг, і подарунки читачів, і спонсорська допомога.

Дуже відрадно, що на наше прохання відгукуються меценати. На прийомі народного депутата України Володимира Мойсика я звернувся про поповнення бібліотеки новою сучасною літературою. Нещодавно Володимир Романович разом із помічниками завітав до нашого храму культури. І не голіруч – подарував понад сто книг різної тематики, надзвичайно актуальні та цінні за змістом.

Свідками дарчої акції, крім працівників бібліотеки, були й численні читачі. Вони висловили вдячність за те, що мають можливість ознайомитися з новинками української літератури. Всі присутні побажали Володимиру Романовичу здоров’я та сил для праці на ниві державотворення та доброчинної діяльності. Хотілося б, щоб приклад із пана Мойсика взяли депутати всіх рівнів і щоб слова не розходилися з ділом.

Автор: Михайло Чавага, завідувач міської бібліотеки №3 для дорослих, "Коломийський вісник"
Обговорити на форумі