друкувати


Коломийські податківці здобули перемогу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-08-08 09:49:52

Вже другий рік поспіль серед податкових служб в Івано-Франківській області проводиться "Спартакіада". Мета змагань - популяризація спортивних видів спорту серед працівників податкової служби та підвищення майстерності. Ініціаторами змагань виступила Рада Всеукраїнської профспілки працівників органів ДПС в Івано-Франківській області.

В Коломиї податківці грали в міні-футбол. На кортах зустрілися 6 команд: м.Коломия, м.Калуша, м.Івано-Франківська, м. Яремчі, обласного апарату та УПМ в Івано-Франківській області. Склад команд 8 чоловік. Змагання проводилося згідно діючих правил по круговій системі. Грали два тайми по 10 хвилин. Кожна з команд зіграла по 5 ігор.

В результаті перемогу здобула Коломийська ОДПІ. Другими стали податківці з м.Калуша, третій результат у податківців м.Івано-Франківська.

Коломияни на свій успіх сподівалися, оскільки у вільний час регулярно тренувалися. Перемога це завжди приємно, кажуть учасники змагань. Але під час таких зустрічей їм важливіше спілкування з колегами, адже не часто доводиться зустрічатися в такій невимушеній атмосфері.

Коломийську команду нагородили кубком. Визначили й кращих гравців, з коломийської комади це Ігор Друляк та Любомир Катрич, з Івано-Франківська Роман Дуранович та Дмитро Гармата, з Яремчі – Володимир Чобан, з Калуша - Василь Кулинин та Ігор Кажук, з управління податкової міліції ДПА в Івано-Франківській області - Василь Цимбалістий.

Переможців нагороджував голова ДПА в Івано-Франківській області Валерій Назаров, який сам грав за обласну команду. До кінця року ще будуть проведені змагання з армреслінгу, настільного тенісу, шахів. За результатами змагань буде визначено "найспортивнішу" податкову інспекцію в області та сформовано збірні команди області для участі у Всеукраїнських змаганнях серед команд податкової служби України, повідомляє ДПА в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі