друкувати


Комусь біда, а хтось наживається

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-08-04 11:14:22

Заступник начальника відділу, начальник міліції громадської безпеки Володимир Жупник:

— Задіяно весь особовий склад. Працівники міліції продовжують працювати посиленими нарядами. У запрутській зоні дільничні теж чергують цілодобово, для цього виділено спеціальний транспорт. Також організовано патрулювання біля печеніжинського мосту, де розпочалися відновлювальні роботи. Люди залишають тут транспорт, а самі пішки добираються в село.

Обстежуємо підтоплені будинки, допомагаємо людям. Випадків мародерства, слава Богу, нема. Користуючись нагодою, хотів би закликати мешканців міста і району не втрачати пильність. Бо комусь біда, а хтось на цьому наживається. Такий випадок стався в одному з районів нашої області.

Отож, якщо раптом до вас прийдуть незнайомі люди і запропонують гроші чи продукти харчування, нібито це допомога від Юлії Тимошенко, не поспішайте запрошувати їх до хати. Це можуть бути аферисти, які підступно скористаються вашою довірою. Можуть попросити розміняти гроші, натомість дадуть вам фальшиві. Або поки ви шукаєте документи, просто обкрадуть вас. Гроші до хати ніхто не принесе, вони будуть перераховані на особові рахунки. А продукти харчування розвозять еменесники або працівники міліції у формі.

Автор: Квітослава СОНЯХ, "Вільний голос"
Обговорити на форумі