друкувати


Віра Ульянченко: Киїщина допоможе постраждалому Прикарпаттю

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-30 03:06:18

"Київська облдержадміністрація взяла шефство над Коломийським, Снятинським та Косівським районами Івано-Франківської області. Ми поставили собі за мету допомогти тамтешнім людям повернутися до нормального способу життя". Про це в інтерв’ю Офіційному сайту Блоку заявила Голова Київської обласної державної адміністрації, Голова Київської регіональної організації Народного Союзу "Наша Україна" Віра Ульянченко.

"В першу чергу ми допоможемо місцевим жителям продуктами харчування, – зазначила губернатор. – Зокрема, зараз ми працюємо над тим, щоб забезпечити Івано-Франківщину не тільки борошном чи консервами, а й овочами. Особливо цього потребують дитячі садки та лікарні".

Ульянченко розповіла, що зараз керівництво Київської обласної державної адміністрації веде переговори з керівниками зазначених районів Івано-Франківщини з метою підготовки дітей до навчального процесу. "Ми збираємося забезпечити постраждалі сім’ї, в яких є діти, шкільною формою та всім необхідним шкільним приладдям", – зауважила вона.

"Сьогодні ми звернулися до представників бізнесу столичної області, які готові допомогти не лише грошима, але й безпосередньо приїхати в постраждалі села і надати допомогу конкретним сім’ям", – розповіла губернатор Київщини.

Ульянченко зазначила, що сьогодні проведе нараду з керівниками підприємств Київської області, які займаються вирощуванням курей, щоб допомогти постраждалим відновити свої господарства. "Ми плануємо передати хоча б десяток курей кожній постраждалій сім’ї, в якої стихія забрала худобу", – повідомила вона, повідомляє Наша Україна.

Обговорити на форумі