друкувати


Двадцяте "МЕТРО" – на Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-30 09:59:47

15 липня 2008 р. в Івано-Франківську компанія "МЕТРО Кеш енд Кері Україна" відкрила свій 20-ий магазин, що розташувався на ділянці 6,3 га на вулиці Вовчинецькій і приніс регіону 160 млн. грн. прямих інвестицій, створив 300 нових робочих місць. Разом із цим проектом загальна сума інвестицій METRO Cash & Carry в економіку України становить 380 млн. євро, а кількість створених робочих місць зросла до 7 000.

– Ми раді, що відкриваємо наш 20-ий магазин в Україні вже на п’ятому році роботи в країні. Ми віримо, що наша діяльність і надалі сприятиме розвитку наших клієнтів – представників малого та середнього бізнесу, – зауважив Аксель Лухі, директор "МЕТРО Кеш енд Кері Україна". У присутності 500 запрошених клієнтів компанії мер Івано-Франківська В.Анушкевичус, голова ОДА М.Палійчук та пан А.Лухі урочисто перерізали стрічку. Перед церемонією відкриття відбулася спеціалізована конференція для клієнтів – представників ресторанного, готельного і кейтерингового бізнесу та торгового сектора. Учасники дізналися про ексклюзивний торговий формат "кеш енд кері" та спеціальні програми лояльності для представників HoReCa й торгового сектора. Компанія влаштувала для них дегустацію вин та продуктів, представлених в центрах гуртової торгівлі METRO Cash & Carry. Особлива увага – продуктам власних торгових марок Aro та HoReCa Select. "МЕТРО Кеш енд Кері Україна" закуповує понад 90% всієї продукції, представленої в її магазинах, в українських виробників, імпортерів та дистриб’юторів і постійно розширює співпрацю з локальними постачальниками.

Магазин спорудив генеральний підрядник "Скорпіон-РП" разом із чотирма локальними будівельними та дизайнерськими компаніями. Центр оптової торгівлі на площі 12 000 м кв, з яких 7 500 м кв. торгова, пропонує асортимент із 28 000 артикулів продовольчих та непродовольчих товарів. Магазин облаштований паркувальним майданчиком на 267 місць, з яких 80 – під дахом.

За 5 років роботи в Україні компанія відкрила 19 магазинів METRO Cash & Carry. Обсяг продажів "МЕТРО Кеш енд Кері Україна" в 2007 році – 818 млн. євро.

Джерело: Оксана Палій, "Коломийський вісник"
Обговорити на форумі