друкувати


Відпочинок у "Верховині"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-30 09:55:39

60 коломийських школярів від 18 червня до 5 липня відпочивали в лікувально-оздоровчому комплексі "Верховина". Путівки надав відділ у справах сім’ї і молоді Коломийської міської ради для обдарованих та дітей пільгової категорії.

Наші познайомилися з дітьми з Надвірної, Солотвина, Києва та місцевими. Понад 300 відпочивальників проживали в двох корпусах. Харчувалися 5 разів на день під наглядом медперсоналу.

Всіх поділили на 9 загонів: "Живчики", "Дружні", "Орли", "Файні футболісти", "Сонечко", "Максимум", "Кока-кола", "Скаути" та "Веселунчики". Кожний видавав власну стінгазету. Організовували різноманітні конкурси та забави: "Ерудит", "Господарочка", "Містер Верховина" та "Міні-міс Верховина". В останніх перемогу здобули коломияни Діанка Остяк (змагалися 8 дівчаток) та Арсен Пархоменко. Кращою "господарочкою" стала наша Віка Тепчук.

Ходили також у гори, на річку, екскурсію в музей І.Франка в с.Криворівні. Змагалися в шашки (ІІ місце в Дениса Гритчука із ЗОШ №5), теніс, грали у футбол, брали участь в естафетах. І тут коломияни посіли перші місця. Кожного вечора були дискотеки та караоке.

Діти оздоровилися, набралися сил, гарних вражень та знайшли нових друзів.

Джерело: "Коломийський вісник"
Обговорити на форумі