друкувати


Мотокрос як свято

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-25 12:17:16

Попри всі інтернетівські та телевізійні метеопрогнози, неділя 20 липня на Коломийщині видалася без опадів, що вельми сприяло проведенню змагань з мотоциклетного спорту. На трасі між Верхнім Вербіжем і Соповом тридцять спортсменів із Коломиї, Косова, Калуша, Івано-Франківська, Чернівців, Долини, Яблунова, Сваляви, Тисмениці виборювали у п’яти класах кубок України з кантрікросу, за підтримки Коломийської організації УНП і райдержадміністрації.

На вербізькій землі учасників змагань привітав сільський голова Віктор Андрійчук, бажали чесної боротьби і щоб всі подолали трасу заступник голови райдержадміністрації, голова оргкомітету Богдан Болюк, депутат районної ради, начальник обласного управління водного господарства і меліорації Григорій Ватаманюк. Присутній був і сільський голова Сопова Олег Терпигоров.

Кантрікрос з-поміж інших технічних видів спорту вирізняється тим, що змагання у ньому індивідуальні (не командні), однозаїздні, це півтори години безперервної їзди доволі складною трасою, яку ще й розмочили зливи, що лили два дні поспіль.

А для мешканців Верхнього Вербіжа, сусідніх сіл та й інших гостей це було справжнє свято. Слід відзначити і його високу організацію. Лише для підтримки порядку, спрямування потоку авто було задіяно понад 50 працівників міліції, даішників, курсантів.

Автор: Олег ПРОСКУРЯКОВ, "Вільний голос"
Обговорити на форумі