друкувати


Офіцер міліції невдовзі повернеться на службу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-23 10:39:43

Дільничний інспектор Коломийському райвідділу міліції Андрій Дутчак у цьому місяці особисто розкрив два злочини. Долучився до розкриття ще одного, щоправда, цього разу ціною отримання ножового поранення при затриманні підозрюваного.

19 липня разом з двома колегами по службі дільничний інспектор розшукав на території обслуговування особу, причетну до незаконного заволодіння скутером. Міліціонери запропонували 49-рінчому чоловікові пройти до відділку і дати письмові пояснення з приводу того, яким чином у нього в користуванні був чужий моторолер. Розмова у спокійному руслі нічого лихого начебто не віщувала, однак за якусь мить отримала несподіваний поворот. Коломиянин раптово витягнув ножа і намагався вдарити ним одного з міліціонерів. Дільничний інспектор завдяки швидкій реакції та добрій фізичній підготовці зумів ухилитися, однак зловмисник поцілив ножем в ногу. Надалі його було затримано і під вартою доставлено у райвідділ.

Тим часом пораненого офіцера негайно прооперували. Зараз він почувається добре, хоча поранення виявилося глибоким. Колеги міліціонера, які щодня навідуються до Андрія, заспокоюють його традиційними побажаннями. Мовляв, до весілля він одужає. Цьому сприяє й наречена, яка зараз поруч з офіцером. Після лікарняного діжка дільничного інспектора міліції крім того чекатиме заохочення від керівництва обласного управління міліції, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі