друкувати


В Коломиї затримали чоловіка, який порізав двох жінок ножем

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-21 05:07:44

Коломийські міліціонери затримали чоловіка, який посеред білого дня порізав двох жінок ножем. Правоохоронці кажуть, що затриманий має проблеми із психікою, про це свідчать його дії. Підбігав ззаду до жертви й наносив порізи в районі стегон.

19 липня в обід до міліції зателефонувала жінка, яка стала жертвою нападу незнайомця. Вона розповіла, що на вулиці ззаду до неї підбіг чоловік та різонув через спідницю ножем по стегнах. Тоді щодуху почав втікати.

Правоохоронці одразу пішли в напрямку, який показала потерпіла. Через короткий термін поступило ще одне повідомлення з вулиці Мазепи. Там невідомий також порізав жінці сідниці. Потерпіла була в спідниці. Міліціонери не могли відшукати пояснень таким діям. Було єдине припущення - мають справу з психічно-неврівноваженою людиною. Оперативно перекрили коломийські вулиці і о 18:00 годині підозрюваного затримали на площі Привокзальній.

У відділку потерпілі впізнали свого кривдника. Ним виявився мешканець селища Заболотів 1972 року народження. В ізоляторі затриманий поводився чемно, - кажуть правоохоронці. Розповів, що полюбляє подорожувати. Нещодавно повернувся з Рахова. Шукає роботу. Каже, що раніше з ним такого не траплялося, хоча у всьому скоєному зізнається.

Завантажити сюжет ... [2.9 MB]

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі