друкувати


Турнір Петра Слободяна

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-18 01:27:33

Після урочистого відкриття розпочалися матчі. Команди налаштувалися на безкомпромісну боротьбу. В складах команд Шепарівців та Матеєвців заявилися футболісти, які виступають у чемпіонаті області. Тому не дивно, що у півфіналі господарі перемогли команду з Раківчика, а Матеєвці здолали опір футболістів із Воскресинців. Матч за третє місце задовільнив амбіції припрутської команди.

Найцікавішим видався вирішальний матч Шепарівці—Матеєвці. З перших хвилин господарі заволоділи ініціативою і планомірно посилювали атакуючі дії. Матеєвці, очолювані Михайлом Саповичем, вміло захищались. А перший удар зі штрафного застав шепарівського воротаря зненацька і рахунок 1:0 став не на користь господарів.

Після пропущеного гола футболісти Шепарівців ще агресивніше атакували, м’яч після удару Тараса Буджака влучив у бокову стінку воріт, потім оборонці Матеєвців порушили правила у власному штрафному майданчику — пенальті! Але свисток арбітра промовчав. Протистояння досягнуло апогею. Футболісти не на жарт запротестували, здавалося, матч переросте в рукопашний конфлікт. Кількахвилинні перемовини вгамували емоції та пристрасті. І, зрештою, Шепарівці змирилися з поразкою.

Тож головний приз турніру з рук Петра Слободяна отримала команда Матеєвців. Друге і третє місця посіли, відповідно, Шепарівці і Воскресинці.

Автор: Тарас НАЗАРЕНКО, "Вільний голос"
Обговорити на форумі