друкувати


Ювілей педагога

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-18 12:00:33

Майже півстоліття пропрацював на освітянській ниві, як мовиться, педагог від Бога, відмінник освіти, заслужений вчитель України, кавалер ордена "За заслуги" ІІІ ступеня Роман Олійник. Із них біля тридцяти Роман Захарович керував Воронською загальноосвітньою школою, за ці роки він зробив її однією з найкращих на Коломийщині.

А нещодавно Роман Олійник відзначив своє сімдесятиліття. Не забули в цей день його привітати начальник районного відділу освіти Іван Терлецький, голова міськрайради профспілок освіти Мирослав Рудик, які подякували імениннику за його працю і вручили пам’ятний адрес.

Романа Захаровича знають і цінують як досвідченого педагога, який провів у самостійне життя за рідний шкільний поріг не одне покоління мешканців Ворони. Він був і залишається мудрим наставником і порадником для вчителів, адже його життєвий і педагогічний досвід заслуговує пошанування.

Привітала Романа Захаровича цього дня й депутат районної ради Лідія Потятинник. У теплій дружній бесіді не обійшлося без спогадів і, звичайно, щирих він¬шувань, які гості щедро висловлювали на адресу зворушеного ювіляра.

На знімку: Роман Олійник (другий ліворуч) приймає вітання.

Джерело: "Вільний голос"
Обговорити на форумі