друкувати


Турнір імені ювіляра

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-18 11:49:53

Шепарівці вже мають свою спортивну традицію. Започаткований торік футбольний турнір на кубок уродженця села, колишнього футболіста команди "Динамо" (Київ), а нині — тренера київської "Оболоні" Петра Слободяна цьогоріч став справжнім святом села. Тим більше, що турнір відбувався у день святих Петра і Павла, а Петро Слободян напередодні відзначав своє 55-річчя.

На святково прибраний стадіон прибули гості: сам іменинник, голова РДА Михайло Вінтоняк, його перший заступник Степан Стасюк, заступник голови райради Михайло Туринський, заступник голови РДА Богдан Болюк, начальник РВ УМВС Володимир Ребенчук, начальник відділу у справах молоді й спорту Василь Козоріз, депутати районної ради, інші вболівальники, журналісти. Мешканці села прямо з церкви прямували на стадіон, аби не пропустити цікаву подію. Сільський голова Іван Терпелюк щиро привітав усіх зі святом, представив команди-учасниці футбольного турніру з Матеєвців, Раківчика, Воскресинців і господарів поля. Вітаючи Петра Слободяна, пан голова зачитав цікаві фрагменти з його динамівської біографії. Районні керівники теж адресували ювілярові щирі зичення.

А потім слово взяли артисти. Свої пісні й жарти вони дарували Петру Слободяну й усім, хто прийшов на стадіон не боячись палючого сонця. Бо в день такий все має бути як належить: і пісня, і квіти, і щирі усмішки.

Автор: Василина КОЖУШНА, "Вільний голос"
Обговорити на форумі