друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 15 липня (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-16 09:22:01

Лідером по збору ріпаку на Коломийщині є агропідприємство «Корнич». Вже зараз у господарстві урожай зібрали на площі понад 160 гектарів. На токи фірми засипали вже більше шістсот тон зерна. За доброї погоди врожай ріпаку планують зібрати за 2-3 дні. На поля «Корнича» виїжджав Богдан Малецький.

Відбулося урочисте вручення дипломів випускникам Івано-Франківської духовної семінарії та теологічної академії. П’ять випусків, приналежних до Коломийсько-Чернівецької єпархії, отримали ступінь магістра теології. У привітальному слові владика Володимир побажав випускникам-семінаристам йти дорогою, яка веде до єдності церкви і народу.

Мишину виповнилося 635 років. Це одне з найстарших сіл Коломийщини. Громада села гучно відзначила ювілей. Гості з різних куточків України приїхали привітати колишніх односельців. Дійство зробили театралізованим. На ньому побували і наші журналісти.

У Івано-Франківську відбувся молодіжний шаховий турнір. Коломийські шахісти знову приїхали додому з хорошими успіхами. Роман Давимука виборов перше місце в групі до 20 років. Ольга Павлюк в цій групі отримала другий результат. Ще 6-ьох шахістів відзначили призами за добру комбінаційну гру.

Вперше в Україні - змагання з кантрікросу! 20 липня в Коломийському районі на Верхньовербізькій трасі відбудеться кубок України з кантрікросу. Мотогонщики віком від 12 до 60-ти років змагатимуться у 5-ти класах. Стартувати будуть у два заїзди на мотоциклах та квадроциклах. Напередодні змагань 19-го липня на стадіоні Верхнього Вербіжа проведуть реєстрацію учасників. По закінченню там відбудеться святковий концерт. У неділю старти розпочнуться о 12-тій годині.

Завантажити ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі