друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 14 липня (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-15 12:44:55

У Коломиї зареєстровано пожежу. Вогонь спалахнув на вулиці Чайковського в однокімнатній квартирі на п'ятому поверсі. Полум'ям знищено речі домашнього вжитку - меблі, двері, вікна та стіни. Вогнеборцями врятовано двох мешканців даної квартири - чоловіка та жінку. Їх госпіталізовано в Коломийську лікарню з діагнозом "отруєння чадним газом середньої важкості". Причина загоряння - необережне поводження під час паління. Наші кореспонденти поспілкувалися з очевидцями та пожежниками на місці події.

Першому громадському товариству "Поступ" виповнилось 20 років. Свій ювілей учасники організації святкували у Коломийському обласному драмтеатрі імені Івана Озаркевича. Урочистості пройшли скромно, проте гостям принесли неабияку радість. Кожного члена "Поступу" нагородили грамотами міського голови. А керівника організації Ярослава Полатайчука – почесною відзнакою обласного відділу культури.

Літній табір для обдарованих дітей-математиків завершив свою роботу. Діяв він 10 днів у селі Княждвір, що на Коломийщині. З обдарованими учнями працювали 15 вихователів. Про результати роботи табору "Декарт" дізнавались наші журналісти.

Футбольний турнір присвячений великому українському футболістові Петру Слободяну вихідними пройшов у його рідному селі Шепарівці. Спортсмен, який нині тренує команду першої української ліги "Оболонь", сам приїхав на відкриття змагань. Він особисто визначав кращих гравців турніру та нагороджував їх. Цього року змагання співпали з 55-річним ювілеєм заслуженого тренера України. У фінальному матчі зустрілися команди Шепарівців та Матїївців. Перемогу святкували гості з рахунком 3:0. Вони і отримали головний приз турніру з рук Петра Слободяна. У втішному фіналі грали команди Раківчика та Воскресінців. Останні здобули перемогу - 2:0. І стали бронзовими призерами турніру. Турнір відтепер стане традиційним.

Завантажити ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі