друкувати


Переможців вітав екс-чемпіон світу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2008-07-14 11:34:01

У м. Мукачево від 4 до 6 липня відбувся дитячий шаховий фестиваль "Мукачівське літо – 2008". Приїхали 60 спортсменів із Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської областей та гості з Москви.

Грали в швидкі шахи по 25 хвилин за швейцарською системою 9 турів. За нашу команду виступали Олексій Хріновський (капітан, учень ЗОШ №1, 8 очок); Юра Білявський (ЗОШ №5, 5,5 очка); Денис Гритчук (ЗОШ №5, 5,5 очка); Діана Остяк (ЗОШ №1, 6 очок). За підсумками впертої та затятої гри коломияни посіли І місце. На 3,5 очка відстали господарі, "бронзові" призери – гравці з м. Трускавця (21 очко).

В особистому заліку не було рівних Олексієві Хріновському. Серед дівчат найкращою була Діана Остяк, серед хлопчиків до 10 років вона виборола ІІ місце. Поміж молодшими добру гру показав учень ЗОШ № 5 Іванко Гритчук, із 4 очками посів ІІ місце. Упродовж турніру гравці відчували підтримку заслуженого тренера Ігоря Кобилянського.

Переможців привітали міжнародний гросмейстер Захар Єфименко та екс-чемпіон світу Руслан Пономарьов, нагородили кубками, медалями, грамотами та цінними призами. У перерві між грою організували екскурсію в місцевий замок Поланок.

Ми вдячні спонсорам: підприємцям Б. Олексюку, Т. Княгницькому та В. Штефнюку, депутату міськради Т. Боднаруку.

Автор: Василь СЛОБОДЯН, голова громадської організації шахістів, "Коломийський вісник"
Обговорити на форумі